[wpml_language_selector_widget]
No cure no pay
Jarenlange ervaring
24 Maanden garantie

Bij verzending buiten de Europese Unie brengt DHL soms een bedrag in rekening voor btw. Hoewel verzenden via DHL veel geld bespaart op invoerkosten, zien we soms dat DHL een bedrag in rekening brengt. We zien dit gebeuren voor het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en IJsland.

Voor elk land dat deel uitmaakt van de Europese Unie zijn we verplicht om BTW in rekening te brengen, maar we brengen geen BTW in rekening voor landen die geen deel uitmaken van de EU (net als de hierboven genoemde landen). In plaats daarvan kiezen die landen ervoor om importbelasting te heffen, wat een equivalent is voor de btw die we binnen de EU heffen. Dus die kosten zijn meestal een vervanging voor de btw.

Als je nog vragen hebt over mogelijke verzendkosten, kun je contact met ons opnemen.

We bieden verschillende betaalmethoden aan voor het gemak van onze klanten. We bieden PayPal aan, dat de klant bescherming biedt, maar we accepteren ook creditcard om de klant uitgebreide bescherming te bieden. Lees meer over onze betaalmethoden hier.

We bieden vaste reparatieprijzen, maar in bepaalde gevallen moeten we extra kosten in rekening brengen als gevolg van ernstige schade of slecht eigendom. We informeren je echter altijd eerst over mogelijke extra kosten.

Om een ruwe schatting te krijgen van de kosten van de EMM reparatie kun je onze tool gebruiken om de kosten te berekenen, dit geeft een ruwe schatting van de reparatie inclusief verzendkosten, je kunt de tool vinden hier.

We sturen de factuur pas als de EMM is gerepareerd om onze 'no cure, no pay'-service te waarborgen. Zodra de EMM is gerepareerd, ontvang je een factuur en na betaling gaan we over tot verzending.

kruiscirkel
nl_NLNederlands