[wpml_language_selector_widget]
No cure no pay
Jarenlange ervaring
24 Maanden garantie

Bij verzending buiten de Europese Unie brengt DHL soms een bedrag in rekening voor btw. Hoewel verzenden via DHL veel geld bespaart op invoerkosten, zien we soms dat DHL een bedrag in rekening brengt. We zien dit gebeuren voor het Verenigd Koninkrijk, Noorwegen en IJsland.

Voor elk land dat deel uitmaakt van de Europese Unie zijn we verplicht om BTW in rekening te brengen, maar we brengen geen BTW in rekening voor landen die geen deel uitmaken van de EU (net als de hierboven genoemde landen). In plaats daarvan kiezen die landen ervoor om importbelasting te heffen, wat een equivalent is voor de btw die we binnen de EU heffen. Dus die kosten zijn meestal een vervanging voor de btw.

Als je nog vragen hebt over mogelijke verzendkosten, kun je contact met ons opnemen.

Het is belangrijk om je EMM veilig te verpakken als je deze naar ons opstuurt voor een reparatie of voor een EMM upgrade. We adviseren om de EMM in een veilige doos te verpakken en deze te omringen met schuim of plastic, zorg ervoor dat je inzendformulier in de doos zit zodat we de EMM kunnen identificeren.

Als je binnen de Europese Unie bent en de ECU zelf wilt verzenden, raden we je aan om je lokale transportbedrijf te gebruiken en het pakket verzekerd te versturen om problemen te voorkomen. Als u zich niet in de Europese Unie bevindt, verwijzen we u naar dit artikel.

We verzenden alle EMM's met DHL Express, zij behandelen de pakketten met grote zorg en bieden een snelle transittijd. Onze ervaring is dat we nog nooit problemen hebben gehad met DHL.

Verzendkosten verschillen per land, we hebben geen vaste verzendkosten. Met behulp van onze tool Verzendkosten berekenen kun je de kosten berekenen. Je vindt de tool hier.

We gebruiken DHL Express voor alle zendingen, een betrouwbare koerier die de meeste pakketten binnen een paar werkdagen aflevert. De verzendtijd kan echter variëren, afhankelijk van je locatie. Als je een exacte tijd wilt weten, kun je contact met ons opnemen.

Als je je buiten de Europese Unie bevindt (bijv. USA, Canada, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen) kun je de EMM niet versturen vanwege importregels. Als dit het geval is, neem dan contact met ons op en we plannen een pick-up via onze koerier. Je kunt de kosten hiervan berekenen hier.

kruiscirkel
nl_NLNederlands