[wpml_language_selector_widget]
No cure no pay
Jarenlange ervaring
24 Maanden garantie
Hardwareonderhoud

Evinrude EMM Reparaties

E-TEC EMM < 100 PK vanaf 532 EU*
E-TEC EMM > 100 PK vanaf 596 EU*
FICHT Reparatie vanaf 596 EU*

Waarom Hardware Care

2 Jaar garrantie

Wij bieden 2 jaar garantie op onze reparaties om onze klanten te verzekeren dat hun EMM blijft werken

Wereldwijde service

We bieden onze diensten over de hele wereld en laten de EMMs ophalen via een koerier over de hele wereld

Geen genezing, geen betaling

Als we je EMM niet kunnen repareren brengen we niks in rekening en zullen we samen met jou een nieuwe oplossing zoeken
Lees verder

Beoordelingen

Reviews waar we trots op zijn
"Nadat ik had geprobeerd iemand in de Verenigde Staten te vinden die een Emm-reparatie aan mijn E-Tec kon doen en die ik niet kon vinden, nam ik contact op met Glenn van Hardware Care en hij was erg behulpzaam. Hij hielp me een paar dingen op te lossen om er zeker van te zijn dat de Emm slecht was voordat ik hem opstuurde. Hij zorgde ook voor alle vervoerders. Het was een fluitje van een cent om met hem te werken en hij had me snel weer terug. Ik raad deze jongens ten zeerste aan, ze leveren geweldig werk".
~ Kevin
"De enige plek ter wereld die mijn evinrude etec emm wilde repareren. Ik was nerveus om hem van de VS naar Nederland te verschepen, maar ik had geen andere keuze. 5 sterren service! Het geld meer dan waard om mijn boot weer aan de praat te krijgen, uitstekende communicatie van hen, de eerste keer goed gerepareerd. Een echte aanrader als je net als ik met een dode etec emm zit!"
~ Matthew Qualls
"Wat een verfrissende ervaring. Ik zou deze EMM reparatieservice ten zeerste aanbevelen. Ze waren in staat om 2 EMM-apparaten sneller te repareren en veilig terug te brengen dan welke service in Australië dan ook. Ik hoefde hem alleen maar aan te sluiten en hij is weer als nieuw. Ik heb nu een reserve gereviseerde EMM. Met dank aan Sam en de rest van het Outboard/ Hardware Care-team."
~ Damien Dwyer
Lees ze allemaal

Hardwareonderhoud
4.8
Gebaseerd op 71 beoordelingen
mogelijk gemaakt door Google
Mevrouw nachtsterMevrouw nachtster
18:37 14 jul 24
Carlos CosséCarlos Cossé
22:21 08 jul 24
Mijn EMM opgestuurd, 4 maanden gewacht en hij kwam precies met hetzelfde probleem. Stuurde het terug voor garantie en na twee maanden heb ik nog geen nieuws gehad. Ik voel me opgelicht.
Peksu HeikkiläPeksu Heikkilä
07:47 07 jul 24
Peter GilsPeter Gils
07:03 30 jun 24
Goede begeleide informatie en zeer goede service van het begin tot het einde, we zullen zeker weer contact opnemen. Hartelijk dank, mijn computer werkt weer perfect. Grtz
Oskar SantessonOskar Santesson
06:59 30 jun 24
Uitstekend! Gemakkelijk te verzenden, fantastische communicatie en statusupdates tijdens het hele proces. Snelle reparatie en retourzending. Had ook problemen met de brandstofpomp en de motor gaf nog steeds problemen (NIET gerelateerd aan de EMM reparatie!) en ik kreeg ook ondersteuning van Hardware care voor dit probleem. Motor loopt nu fantastisch. Hartelijk dank!
pasi vuotilapasi vuotila
14:22 27 jun 24
Joli83Joli83
07:35 19 Jun 24
Zeer tevreden met de service. Zeer gemakkelijk te begrijpen procedure. Goed contact tussen HwC en mij.
meneer kmeneer k
19:12 03 jun 24
Toen je eenmaal had bevestigd dat de EMM goed was, moest het probleem ergens anders zitten. @ defecte gloednieuwe contactsloten, derde nieuwe contactslot repareerde het. Hartelijk dank voor het bevestigen dat de EMM goed was.
Jonathan BarraketJonathan Barraket
12:29 07 mei 24
Geweldige service en communicatie. Ik was vooral blij met de koeriersdienst omdat ik een internationale klant ben!!! De computer is weer aangesloten en werkt als een zonnetje!!!
Jonathan RuifrokJonathan Ruifrok
12:17 07 mei 24
Ik heb mijn EMM opgestuurd, hoewel ik een beetje huiverig was omdat je er nergens een kunt kopen. Hardware Care stuurde me updates van alles wat er gebeurde. Ik had mijn EMM sneller terug dan geadverteerd. Hardware Care repareerde het probleem dat ik had (EMM produceerde geen laadvolts/ampère). Tijdens het testen realiseerde ik me dat cilinder 6 niet aansloeg. Glenn van Hardware Care is erg behulpzaam geweest bij het uitzoeken van de oorzaak van dit nieuwe probleem en heeft me de EMM terug laten sturen om te testen. Hij garandeert dat ze het zullen oplossen en ik heb er het volste vertrouwen in. Geweldig bedrijf om mee samen te werken.
Brett HundermarkBrett Hundermark
08:00 30 apr 24
Absoluut een van de beste services die ik heb meegemaakt. De communicatie was briljant, snel en boven verwachting. Goed gedaan dit team, ten zeerste aanbevolen.
Brant StroufBrant Strouf
11:42 24 apr
Paul WPaul W
08:06 24 apr
Mijn Evinrude Etec 50pk viel volledig uit en het probleem werd teruggevoerd tot een storing in het motormanagementsysteem (EMM), dat zowel complex als duur is om te repareren of te vervangen. Een paar kennissen die uit de eerste hand ervaring hadden met dergelijke storingen, raadden Hardware Care in Nederland aan als misschien wel 's werelds toonaangevende autoriteit op het gebied van Evinrude EMM diagnose en reparatie. Na een korte e-mailwisseling met Sam werd het ophalen via DPD door hen geregeld. Ik zou het ten zeerste aanbevelen om hen zowel het ophalen als het retourneren te laten organiseren, wat zowel zeer efficiënt als kosteneffectief is, vooral na Brexit wanneer import/export een probleem kan zijn. De doorlooptijd voor reparaties is een paar weken omdat ze het erg druk hebben en er was een hik in dit proces omdat bleek dat mijn EMM onherstelbaar beschadigd was en de oorzaak onbekend was. Blijkbaar is dit een zeldzaamheid en om eerlijk te zijn waren de geautomatiseerde e-mailreacties van Hardware Care in dit soort scenario's nogal gebrekkig. Maar wanneer er fouten worden gemaakt, is het teken van een goed bedrijf hoe ze reageren en naar aanleiding van mijn problemen produceerden ze een gedetailleerd plan over hoe ze hun reacties in dergelijke gevallen zouden gaan herzien... erg indrukwekkend. Ze hielden woord en nadat ze het relevante .edf-bestand en een eerder diagnoserapport hadden opgestuurd (zorg ervoor dat je deze gegevens hebt, dat scheelt tijd en extra kosten!), herprogrammeerden ze een gereviseerde eenheid en stuurden ze die op tijd terug. Om het kort te houden hebben we de gereviseerde EMM geïnstalleerd en tot onze vreugde startte de Etec meteen zonder de problemen die zich voordeden toen de EMM defect was. Hardware Care voegde ook een Etec Service Diagnostics-kabel toe, zodat ik het relevante bestand kon downloaden en de drie Etec's die ik bezit op mijn laptop kon aansluiten. Al met al zou ik Hardware Care van harte aanbevelen. Ze bieden een vriendelijke, professionele en gegarandeerde service en mijn buitenboordmotor is gerepareerd tegen een aanzienlijke besparing ten opzichte van een nieuwe EMM, als je er inderdaad een kunt bemachtigen. Sam en het team bedankt.
Danie BruynsDanie Bruyns
15:57 18 apr 24
Ik heb het afgelopen jaar 2 EMM's naar Hardware Care gestuurd voor reparatie. Beide keren was ik zeer tevreden over de uitstekende service. Ik zal niet aarzelen om in de toekomst weer met Hardware Care in zee te gaan. Danie - Zuid-Afrika
Lars EgenbergLars Egenberg
16:30 11 apr 24
Brendon JonesBrendon Jones
18:43 10 apr 24
Ik ben zeer tevreden over de service en raad Hardware Care zeker aan bij mijn vrienden.
Mike MoulderMike Moulder
14:01 25 mrt 24
2008 Evinrude E-Tec 60pk: Alle EMM-reparatiebedrijven in de VS zeiden dat deze "EMM niet kon worden gerepareerd en dat mijn motor afval is". Ik nam contact op met Hardware Care; zij hebben me door hun proces geloodst en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. De klantenservice en communicatie waren super, de reactietijd was kort en toen ik het apparaat terugkreeg, plugde ik het in en het werkt als een nieuwe machine. Een echte aanrader, bedankt Hardware Care!!!
Robert EdlundRobert Edlund
15:58 21 mrt 24
Ik ben zeer tevreden en het werk is goed gedaan
KVH ComputersKVH Computers
16:54 14 mrt 24
Ik ben erg blij met service motor werkt sterker en beter. zelfs het is stil. Ik had een probleem dat als ik stationair draaide het werd uitgeschakeld.
Petri ValkamaPetri Valkama
10:45 05 mrt 24
Vijf sterren service :)
Marijo MarkicMarijo Markic
20:51 28 feb 24
Mihai TacheMihai Tache
21:31 14 feb 24
De beste op emmProfessionals
Peter KuhnPeter Kuhn
17:33 12 Feb 24
De reparatieservice is veel eenvoudiger, goedkoper en sneller dan ik had verwacht. De EMM van onze 2017 Evinrude Etec 40 pk motor ging 12/28/23 van Californië naar Nederland en kwam 1/31/23 terug. De totale kosten inclusief verzendkosten waren minder dan $700. Het installeren van de gerepareerde EMM is veel eenvoudiger dan het installeren van een gebruikte EMM en bijpassende injectoren, wat we eerder deden voor het gemak, en minder dan 2/3 van de kosten. Ze hebben echt goed werk geleverd met de reparatie en de EMM lijkt net zo goed te werken als toen de motor nieuw was, met alle injectorcoëfficiënten en geschiedenis die het had voor de reparatie. Ze waren erg vriendelijk in het beantwoorden van vragen of we de EMM konden beschadigen door kortsluiting in de bobine (niet waarschijnlijk). De EMM van de motor is helaas een grote achilleshiel en het is goed om te weten dat deze vrij eenvoudig gerepareerd kan worden, tegen redelijke kosten en zonder maanden van stilstand. Het lijkt misschien een gedoe om naar Nederland te verschepen, maar het is zeker beter dan omgepraat te worden over een nieuwe motor, wat een waarschijnlijke uitkomst is omdat de fabrikant de motor niet langer ondersteunt.
Kevin BrayKevin Bray
19:03 07 Feb 24
Door het tijdsverschil kwamen sommige berichten van mij aan toen ze sliepen! Desondanks hebben ze de afgelopen 4 maanden op al mijn vragen gereageerd. De tijd werd begrijpelijkerwijs verlengd vanwege de feestdagen en andere technische problemen. Toen eenmaal was besloten om het apparaat te de-vulkaniseren, werd het binnen een paar dagen getest, gediagnosticeerd, gerepareerd, opnieuw gevulkaniseerd en verzonden. Hoewel het weer hier in Tampa Bay miserabel was op de vrijdag dat ik het apparaat in ontvangst nam, kon ik niet wachten tot het daglicht werd zodat ik naar de jachthaven kon racen om het apparaat opnieuw te installeren. Ik bevestigde de unit, draaide de sleutel om en ze startte meteen. Het apparaat gaf niet de code 19 lage spanning voor mijn 2007 250 ETEC 640 uur. Ik heb de motor 15-20 minuten laten draaien en de motor in kwestie is nooit buiten specificatie geraakt. Geweldige service, goede communicatie, geweldig werk en een geweldige prijs in vergelijking met de on-shore services. Ik was duidelijk een beetje sceptisch over het opsturen van mijn unit naar Nederland. Zou ik het ooit nog terugzien, zou het verloren gaan in de zwarte markt? Geloof me, als je problemen hebt met je EMM en geen $2K + wilt betalen voor een nieuw apparaat, neem dan contact op met Hardware Care 1st. U zult tevreden zijn. Het is het wachten waard! Kevin Bray
Corey BendixenCorey Bendixen
12:12 07 feb 24
Ze waren zeer behulpzaam met informatie over mijn motor, een echte aanrader!
angelo sanvitoangelo sanvito
18:39 28 jan 24
Helemaal perfect
Sergio IannittiSergio Iannitti
11:17 26 jan 24
Ik heb zojuist mijn EMM gemonteerd en de motor ter plekke getest: alles lijkt weer in orde. Ik ben erg tevreden en blij dat ik Hardware Care heb gekend. Ze bleken serieus en punctueel te zijn, ook al waren de reparatietijden niet erg snel. Ik weet zeker dat mijn ervaring zeer nuttig zal zijn voor andere vrienden die ETEC bezitten aan wie ik alle referenties heb gegeven voor eventuele toekomstige behoeften.
Rico PutzgerRico Putzger
16:26 25 jan 24
Ik ben zeer tevreden
William Van TwiskWilliam Van Twisk
13:43 23 jan 24
Zeer behulpzaam en attent, behandelde al mijn vervolgvragen en zorgen tijdens het hele reparatieproces.
Ari-Matti RintalaAri-Matti Rintala
16:35 18 jan 24
Svante LidholmSvante Lidholm
14:40 02 jan 24
Ton KalkmanTon Kalkman
17:59 01 jan 24
Ik was erg blij toen ik erachter kwam dat het mogelijk was om mijn ECU te laten repareren voor een derde van de kosten van een nieuwe, en ook nog eens in Nederland, waar ik woon.Wanneer je je ECU opstuurt sturen ze je updates over de voortgang maar reken op 6 tot 8 weken.Ik heb de mijne nog niet geïnstalleerd maar het ziet er geweldig uit en zodra ik wat tijd en goed weer heb ga ik dat doen.
chris giannelischris giannelis
16:04 01 jan 24
Die jongens zijn erg professioneel. Ze hebben mijn emm weer als nieuw gemaakt.
Jim GriffioenJim Griffioen
03:37 05 Dec 23
De klantenservice was geweldig gedurende het hele proces. Een beetje wachten op de reparatie, maar begrijpelijk vanwege de locatie (VS naar Nederland en terug). Toen de gerepareerde EMM aankwam, stuurde ik hem naar mijn buitenboordmonteur en hij controleerde of hij goed werkte. Bedankt Hardware Care.
Steve AddabboSteve Addabbo
15:54 28 nov 23
Het was gemakkelijk om met hen te werken. De EMM zag er gloednieuw uit. Ik kan hem pas in het voorjaar testen, maar ik weet zeker dat hij perfect zal zijn.
Pizzy KramerPizzy Kramer
18:47 27 nov 23
100% repareerde de emm van mijn klant sneller dan verwacht. Helemaal goedgekeurd
Peter CauwelsPeter Cauwels
10:31 21 nov 23
Super service, alles volgens afspraak en een goede reparatie
stephen mccalvinstephen mccalvin
01:35 18 nov 23
De reparatietijd was precies zoals ze hadden voorspeld. Het verzenden heen en terug was supergemakkelijk, want ze regelden het ophalen vanuit mijn kantoor in Florida. Eenmaal terug installeerde ik de gerepareerde EMM en mijn boot startte meteen zonder problemen. Ik heb er ongeveer 10 mijl mee gevaren en hij liep geweldig. Ik ben blij dat ik deze plek heb gevonden om mijn EMM te laten repareren, want bijna iedereen in de VS vertelde me dat ik pech had en dat ik mijn motor maar moest slopen. Nogmaals bedankt voor het aanbieden van deze service.
Randall BinversieRandall Binversie
18:20 30 okt 23
Dit was de enige plek die ik kon vinden om aan mijn dode etec EMM te werken. Deze jongens zorgden voor verzending van en naar Nederland, repareerden in zeer korte tijd en werkten direct uit de doos. Ik ben helemaal onder de indruk van hun service ik zou ze 10 sterren geven als dat de optie was!!!
Trescott HaugenTrescott Haugen
23:26 02 okt 23
We zijn zo dankbaar voor de geweldige reparatie van onze eTech EMM. We zijn gisteren met de boot de oceaan op gegaan en de motor liep perfect.
Matthew QuallsMatthew Qualls
11:58 27 jun 23
De enige plek ter wereld die mijn evinrude etec emm wilde repareren. Ik was nerveus om hem van de VS naar Nederland te verschepen, maar ik had geen andere keuze. 5 sterren service! Het geld meer dan waard om mijn boot weer aan de praat te krijgen, uitstekende communicatie van hun kant, de eerste keer goed gerepareerd. Een echte aanrader als je net als ik met een dode etec emm zit!
Tom TellerTom Teller
17:14 16 Feb 23
De reparaties zijn van topklasse en de garantie is uitstekend. Ik heb twee EMM's laten repareren voor mijn 2000 225 pk Ficht, eentje heb ik gehouden en gebruikt voor mijn eigen motor. Hij werkt beter dan nieuw. De andere verkocht ik aan een derde partij en het personeel hielp bij het oplossen van het herprogrammeren van de EMM voor de koper, zodat deze overeenkwam met de motor waarvoor hij de EMM had gekocht, boven en buiten de vereiste service!
Graeme LewinsGraeme Lewins
13:47 19 jan 23
Ik vond Hardware Care online omdat er hier in het Verenigd Koninkrijk niemand is die zoiets aanbiedt. Ze regelden een koerier en de inklaring en het hele proces was super eenvoudig. Het duurde iets langer dan verwacht, maar dat kon ook komen door de tijd van het jaar (Kerstmis). Nadat de reparatie was voltooid, betaalde ik de rekening en was mijn EMM onderweg terug. Zorg ervoor dat je een kopie van je papierwerk bewaart, want de inklaringsafdeling van DHL was de details van mijn pakket kwijt, maar toen ik ze de originele documenten doorstuurde, was alles ingeklaard en weer in orde.De EMM de volgende dag ontvangen en aangesloten en het werkte perfect.Het enige dat Hardware Care mogelijk zou kunnen doen om hun service nog beter te maken, zou zijn om misschien een paar details over de gedraaide uren enz. in een afdruk op te nemen. Dit zou een nuttige toevoeging zijn. 110%* * * * * Ik wilde alleen even snel een update geven, omdat ik vind dat het heel belangrijk is.De dag dat ik mijn feedback toevoegde, kreeg ik een e-mail van Hardware Care. Ze vertelden me dat ze al plannen om te doen wat ik had voorgesteld, met betrekking tot de data printout, en dat als ze gesorteerd hun systeem in de tijd, kan ik geluk hebben en ze zouden nog steeds mijn gegevens. Nou, raad eens! Ik had geluk en ontving binnen een paar dagen een volledige diagnoseafdruk van de motor!!! WAANZINNIG! Dit heeft mijn (toch al briljante) Hardware Care-ervaring onovertroffen gemaakt.
Andy BillingtonAndy Billington
11:52 19 nov 22
Mijn Evinrude 40HP had een doorgebrande zekering en ik kwam uit bij de EMM. Hun website had alle juiste opties, met één voor een doorgebrande zekering, wat bemoedigend was. Ik koos ervoor om hen de verzending te laten organiseren, omdat er veel problemen mee zijn (US product van UK naar NL voor reparatie), dus ze deden al het juiste papierwerk en haalden de koerier op. Ze zeggen een paar maanden en zo lang duurde het! Hun prijs was goed, maar de koerierskosten en BTW maakten het een stuk duurder. Ze reageerden op e-mails - mijn bank in het VK was erg achterdochtig over een NL betaling en wilde de eerste poging niet verwerken, dus we moesten opnieuw beginnen.
idar kollseteidar kollsete
10:49 31 okt 22
Deze jongens leveren perfect werk, nooit problemen gehad na het repareren van 15-20 eenheden in de afgelopen 2-3 jaar.Beetje lange wachttijd voor reparatie, als gevolg van overbelasting met werk?
Jacob SchwassJacob Schwass
20:37 14 aug 22
Ik heb gisteren mijn EMM teruggekregen. Ik heb hem geïnstalleerd en de motor draait weer in 10 minuten. Ik raad deze jongens aan om je Evinrude een tweede leven te geven. Bedankt Hardware Care; ik ben blij dat ik weer op het water kan varen.
Samuel GuillermeSamuel Guillerme
08:25 25 feb 22
Hallo, bedankt voor de reparatie van mijn EMM. Alles werkt weer naar behoren. Hoogachtend Samuel
Wojciech ZiomekWojciech Ziomek
17:27 17 feb 22
alles cool, goed, exelent.......dank uit Polen
jesus barriguetejesus barriguete
17:11 06 jan 22
Zeer professionele service en heel snel antwoord. Snelle levering. Geen klachten. Glenn mijn directe contactpersoon gaf de beste en professionele service.Compleet aanbevolen ?
Ben SmithBen Smith
10:55 04 jan 22
Nadat een van de bekende Emm-reparatiebedrijven in de VS per ongeluk de verkeerde software op mijn emm had geïnstalleerd, stond Glenn van Hardware care klaar om te helpen. Zeer vriendelijke en efficiënte service. In tegenstelling tot de andere bedrijven die ik heb geprobeerd, beantwoordde Glenn altijd de telefoon en e-mails. Hartelijk dank aan Hardware care om mijn boot weer aan de praat te krijgen.
Nicki StrömbäckNicki Strömbäck
17:03 06 sep 21
Zeer goede service en alles werkte perfect!!!
Aaron ColemanAaron Coleman
21:45 08 Jun 21
Hardware care is de beste oplossing voor evinrude etec-motoren. Ik heb mijn emm naar ze opgestuurd omdat de hoofdzekering van 10 ampère in de motor doorbrandde. Ik kreeg hem op tijd terug en hij werkt weer naar behoren. Erg blij met mijn ervaring.
js_loader

vinkje-cirkelkruiscirkel
nl_NLNederlands