[wpml_language_selector_widget]
No cure no pay
Jarenlange ervaring
24 Maanden garantie

Waarschuwing: Gebruik van ongedefinieerde constante php - aangenomen 'php' (dit zal een fout opleveren in een toekomstige versie van PHP) in /home/lnfziwz/public_html/wp-content/plugins/oxygen/component-framework/components/classes/code-block.class.php(133) : eval()'d code online 1

Betaalmethoden

Apple betalen

Apple Pay is de ideale betaalmethode als je een Apple product gebruikt om af te rekenen. Het afrekenen is vereenvoudigd en heel gemakkelijk. Apple Pay heeft geen transactiekosten en kent een directe betaling.

  Gebruiksvriendelijk
  Directe betaling
  Alleen voor Apple gebruikers

Paypal

Met PayPal kunt u betalen waar en wanneer u maar wilt. Je kunt met een gerust hart online winkelen, omdat je weet dat je financiële gegevens veilig zijn en niet worden gedeeld. In onze webshop betaal je niet gratis met PayPal. Eventuele transactiekosten worden doorberekend aan de koper, maar je krijgt er wel PayPal-klantenbescherming voor terug.
Je kunt betalen via PayPal met je bankrekening of creditcard.

  Paypal-klantenbescherming
  Directe betaling
  3,4% transactiekosten (+2,0% niet Europese Unie)

Creditcard

Wij accepteren Maestro, MasterCard, American Express, Visa, Cartes Bancaires en CartaSi. Creditcards zijn de meest gebruikte online betaalmethode ter wereld. Klanten krijgen een kredietlijn en betalen het bedrag dat ze hebben uitgegeven in één keer terug, meestal aan het einde van de maand. Veel van 's werelds grootste creditcardmerken bieden uitgebreide kopersbescherming en verzekeringen.

  Kopersbescherming in de meeste gevallen
  Directe betaling
  2,8% transactiekosten

IDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen doen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma wanneer u online aankopen doet. Om iDEAL te gebruiken hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, Regions Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kun je betalen met iDEAL. Je rekent snel en gemakkelijk af in het vertrouwde internetbankieren van je eigen bank. Betalen zoals je gewend bent.

 Geen extra kosten
Directe betaling
 Alleen voor Nederlandse klanten

Bancontact

Bancontact is marktleider voor elektronische betalingen in België. Maar Bancontact doet meer dan alleen online betalingen, zoals pintransacties in winkels, waardoor het in België een bekende naam is op het gebied van betalingen. Bancontact was voorheen bekend onder de naam Mister Cash.

  Geen extra kosten
  Directe betaling
  Alleen voor Belgische klanten

Przelwey24

Przelwey24 is een in Polen gevestigde betalingsservice waarmee klanten bij meer dan 165 banken kunnen betalen. Przelwey24 biedt onmiddellijke betaling en is bekend en vertrouwd in Polen.                                               

  Directe betaling
  2.2% vergoeding

EPS

EPS is de meest gebruikte online betaalmethode in Oostenrijk, alle Oostenrijkse banken accepteren het. Het is veilig om te gebruiken en je krijgt direct bericht of je betaling is gelukt of niet.

  Directe betaling
  1,5% vergoeding

Giro Betalen

Giropay is het betalingssysteem voor online betalingen in Duitsland en stelt klanten in staat om veilig aankopen te doen op het internet door middel van directe online overschrijvingen vanaf hun bankrekening.

  Directe betaling
  1,5% vergoeding

SEPA overschrijving

Met SEPA kunnen bankoverschrijvingen worden gedaan van elke Europese betaalrekening naar elke andere Europese betaalrekening. Betalen via een bankoverschrijving is een zeer vertrouwde en veilige manier voor klanten om online te betalen. U gebruikt uw eigen vertrouwde online bankomgeving om geld over te maken. SEPA-overschrijvingen worden ondersteund in 34 landen.

  Geen extra kosten
  Kan enkele dagen duren voordat de transactie is voltooid

kruiscirkel
nl_NLNederlands