[wpml_language_selector_widget]
No cure no pay
Jarenlange ervaring
24 Maanden garantie
>5 jaar ervaring met reparatie van Evinrude EMM
No cure no pay
24 maanden garantie
Service Wereldwijd
Reparatie Evinrude Luchtgekoeld FICHT 1998, 1999
€596 ex btw
Reparatie Evinrude Luchtgekoeld FICHT 1998, 1999
€596 ex btw

Ficht EMM reparatie

Inleiding

Als je een defecte Ficht EMM hebt, maak je dan geen zorgen, hoewel nieuwe FICHT EMM's echt moeilijk te krijgen zijn en erg duur kunnen zijn, kunnen de meeste problemen tegen redelijke kosten worden gerepareerd. Veelvoorkomende problemen zoals doorgebrande zekeringen, accu's die niet opladen, geen vermogen van de dynamo of de EMM die niet aangaat (geen LED-lampjes) kunnen vaak worden verholpen door reparatie. We helpen je te bepalen of je je EMM naar ons moet opsturen of niet, en als hij eenmaal gerepareerd is, hoeft hij niet opnieuw geprogrammeerd te worden. Bij terugkomst is hij klaar om opnieuw geïnstalleerd te worden.

Onnodige verzending voorkomen

Om onnodige kosten te vermijden, raden we aan om je EMM te laten lezen voordat je hem naar ons opstuurt. Als je de benodigde kabels en software niet hebt, hebben we deze beschikbaar in onze productlijst. Als je EMM niet defect is of alleen getest moet worden, brengen we €125,- ex. BTW in rekening.

Hoe het werkt

Ga naar hardwarecare.nl en klik op Submit EMM. Nadat je het formulier hebt ingevuld, sturen we je verzendinstructies naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Zodra we je EMM hebben gerepareerd, kun je op onze website betalen met iDeal, Paypal of per bank.

Prijs en garantie

Voor FICHT motoren van 75-250 PK KOSTEN we 596 EU Ex. BTW (alleen voor de volgende Ficht EMM PN/s: 586518, 586484, 586724, 586726). Dit is inclusief het herstel van de behuizing met speciale gevulkaniseerde siliconen. Na reparatie van je EMM voeren we een volledige controle uit op een simulatieopstelling die een Evinrude e-tec nabootst. Er zijn geen extra kosten voor deze controle en we bieden een garantie van 24 maanden na betaling van de factuur. Zodra je reparatie is voltooid, verzenden we je EMM veilig met DHL Express.

Let op voor hardwareonderhoud

Vervang een zekering nooit door een zekering met een hogere waarde. Dit kan elektronische onderdelen vernielen en de EMM waardeloos maken. Sommige dealers raden aan om de waarde van de zekering te verhogen, maar doe dit niet!

kruiscirkel
nl_NLNederlands