[wpml_language_selector_widget]
No cure no pay
Jarenlange ervaring
24 Maanden garantie

Beoordelingen

Hardwareonderhoud
5.0
Gebaseerd op 58 beoordelingen
mogelijk gemaakt door Google
Lars Egenberg
Lars Egenberg
16:30 11 Apr 24
Brendon Jones
Brendon Jones
18:43 10 apr 24
Ik ben zeer tevreden over de service en raad Hardware Care zeker aan bij mijn vrienden.
Mike Moulder
Mike Moulder
14:01 25 mrt 24
2008 Evinrude E-Tec 60pk: Alle EMM-reparatiebedrijven in de VS zeiden dat deze "EMM niet kon worden gerepareerd en dat mijn motor afval is". Ik nam contact op met Hardware Care; zij hebben me door hun proces geloodst en ik ben blij dat ik dat gedaan heb. De klantenservice en communicatie waren super, de reactietijd was kort en toen ik het apparaat terugkreeg, plugde ik het in en het werkt als een nieuwe machine. Een echte aanrader, bedankt Hardware Care!!!
Robert Edlund
Robert Edlund
15:58 21 mrt 24
Ik ben zeer tevreden en het werk is goed gedaan
KVH Computers
KVH Computers
16:54 14 mrt 24
Ik ben erg blij met service motor werkt sterker en beter. zelfs het is stil. Ik had een probleem dat als ik stationair draaide het werd uitgeschakeld.
Petri Valkama
Petri Valkama
10:45 05 mrt 24
Vijf sterren service :)
Marijo Markic
Marijo Markic
20:51 28 feb 24
Mihai Tache
Mihai Tache
21:31 14 feb 24
De beste op emmProfessionals
Peter Kuhn
Peter Kuhn
17:33 12 Feb 24
De reparatieservice is veel eenvoudiger, goedkoper en sneller dan ik had verwacht. De EMM van onze 2017 Evinrude Etec 40 pk motor ging 12/28/23 van Californië naar Nederland en kwam 1/31/23 terug. De totale kosten inclusief verzendkosten waren minder dan $700. Het installeren van de gerepareerde EMM is veel eenvoudiger dan het installeren van een gebruikte EMM en bijpassende injectoren, wat we eerder deden voor het gemak, en minder dan 2/3 van de kosten. Ze hebben echt goed werk geleverd met de reparatie en de EMM lijkt net zo goed te werken als toen de motor nieuw was, met alle injectorcoëfficiënten en geschiedenis die het had voor de reparatie. Ze waren erg vriendelijk in het beantwoorden van vragen of we de EMM konden beschadigen door kortsluiting in de bobine (niet waarschijnlijk). De EMM van de motor is helaas een grote achilleshiel en het is goed om te weten dat deze vrij eenvoudig gerepareerd kan worden, tegen redelijke kosten en zonder maanden van stilstand. Het lijkt misschien een gedoe om naar Nederland te verschepen, maar het is zeker beter dan omgepraat te worden over een nieuwe motor, wat een waarschijnlijke uitkomst is omdat de fabrikant de motor niet langer ondersteunt.
Kevin Bray
Kevin Bray
19:03 07 Feb 24
Door het tijdsverschil kwamen sommige berichten van mij aan toen ze sliepen! Desondanks hebben ze de afgelopen 4 maanden op al mijn vragen gereageerd. De tijd werd begrijpelijkerwijs verlengd vanwege de feestdagen en andere technische problemen. Toen eenmaal was besloten om het apparaat te de-vulkaniseren, werd het binnen een paar dagen getest, gediagnosticeerd, gerepareerd, opnieuw gevulkaniseerd en verzonden. Hoewel het weer hier in Tampa Bay miserabel was op de vrijdag dat ik het apparaat in ontvangst nam, kon ik niet wachten tot het daglicht werd zodat ik naar de jachthaven kon racen om het apparaat opnieuw te installeren. Ik bevestigde de unit, draaide de sleutel om en ze startte meteen. Het apparaat gaf niet de code 19 lage spanning voor mijn 2007 250 ETEC 640 uur. Ik heb de motor 15-20 minuten laten draaien en de motor in kwestie is nooit buiten specificatie geraakt. Geweldige service, goede communicatie, geweldig werk en een geweldige prijs in vergelijking met de on-shore services. Ik was duidelijk een beetje sceptisch over het opsturen van mijn unit naar Nederland. Zou ik het ooit nog terugzien, zou het verloren gaan in de zwarte markt? Geloof me, als je problemen hebt met je EMM en geen $2K + wilt betalen voor een nieuw apparaat, neem dan contact op met Hardware Care 1st. U zult tevreden zijn. Het is het wachten waard! Kevin Bray
Corey Bendixen
Corey Bendixen
12:12 07 feb 24
Ze waren zeer behulpzaam met informatie over mijn motor, een echte aanrader!
angelo sanvito
angelo sanvito
18:39 28 jan 24
Helemaal perfect
Sergio Iannitti
Sergio Iannitti
11:17 26 jan 24
Ik heb zojuist mijn EMM gemonteerd en de motor ter plekke getest: alles lijkt weer in orde. Ik ben erg tevreden en blij dat ik Hardware Care heb gekend. Ze bleken serieus en punctueel te zijn, ook al waren de reparatietijden niet erg snel. Ik weet zeker dat mijn ervaring zeer nuttig zal zijn voor andere vrienden die ETEC bezitten aan wie ik alle referenties heb gegeven voor eventuele toekomstige behoeften.
Rico Putzger
Rico Putzger
16:26 25 jan 24
Ik ben zeer tevreden
William Van Twisk
William Van Twisk
13:43 23 jan 24
Zeer behulpzaam en attent, behandelde al mijn vervolgvragen en zorgen tijdens het hele reparatieproces.
Ari-Matti Rintala
Ari-Matti Rintala
16:35 18 jan 24
Svante Lidholm
Svante Lidholm
14:40 02 jan 24
Ton Kalkman
Ton Kalkman
17:59 01 jan 24
Ik was erg blij toen ik erachter kwam dat het mogelijk was om mijn ECU te laten repareren voor een derde van de kosten van een nieuwe, en ook nog eens in Nederland, waar ik woon.Wanneer je je ECU opstuurt sturen ze je updates over de voortgang maar reken op 6 tot 8 weken.Ik heb de mijne nog niet geïnstalleerd maar het ziet er geweldig uit en zodra ik wat tijd en goed weer heb ga ik dat doen.
chris giannelis
chris giannelis
16:04 01 jan 24
Die jongens zijn erg professioneel. Ze hebben mijn emm weer als nieuw gemaakt.
Jim Griffioen
Jim Griffioen
03:37 05 Dec 23
De klantenservice was geweldig gedurende het hele proces. Een beetje wachten op de reparatie, maar begrijpelijk vanwege de locatie (VS naar Nederland en terug). Toen de gerepareerde EMM aankwam, stuurde ik hem naar mijn buitenboordmonteur en hij controleerde of hij goed werkte. Bedankt Hardware Care.
Steve Addabbo
Steve Addabbo
15:54 28 nov 23
Het was gemakkelijk om met hen te werken. De EMM zag er gloednieuw uit. Ik kan hem pas in het voorjaar testen, maar ik weet zeker dat hij perfect zal zijn.
Pizzy Kramer
Pizzy Kramer
18:47 27 nov 23
ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΙΒΑΝΗΣ (Sylivanis-winkel)
ΝΙΚΟΣ ΣΥΛΙΒΑΝΗΣ (Sylivanis-winkel)
16:09 22 nov 23
100% repareerde de emm van mijn klant sneller dan verwacht. Helemaal goedgekeurd
Peter Cauwels
Peter Cauwels
10:31 21 nov 23
Super service, alles volgens afspraak en een goede reparatie
stephen mccalvin
stephen mccalvin
01:35 18 nov 23
De reparatietijd was precies zoals ze hadden voorspeld. Het verzenden heen en terug was supergemakkelijk, want ze regelden het ophalen vanuit mijn kantoor in Florida. Eenmaal terug installeerde ik de gerepareerde EMM en mijn boot startte meteen zonder problemen. Ik heb er ongeveer 10 mijl mee gevaren en hij liep geweldig. Ik ben blij dat ik deze plek heb gevonden om mijn EMM te laten repareren, want bijna iedereen in de VS vertelde me dat ik pech had en dat ik mijn motor maar moest slopen. Nogmaals bedankt voor het aanbieden van deze service.
Randall Binversie
Randall Binversie
18:20 30 okt 23
Dit was de enige plek die ik kon vinden om aan mijn dode etec EMM te werken. Deze jongens zorgden voor verzending van en naar Nederland, repareerden in zeer korte tijd en werkten direct uit de doos. Ik ben helemaal onder de indruk van hun service ik zou ze 10 sterren geven als dat de optie was!!!
Trescott Haugen
Trescott Haugen
23:26 02 okt 23
We zijn zo dankbaar voor de geweldige reparatie van onze eTech EMM. We zijn gisteren met de boot de oceaan op gegaan en de motor liep perfect.
Matthew Qualls
Matthew Qualls
11:58 27 jun 23
De enige plek ter wereld die mijn evinrude etec emm wilde repareren. Ik was nerveus om hem van de VS naar Nederland te verschepen, maar ik had geen andere keuze. 5 sterren service! Het geld meer dan waard om mijn boot weer aan de praat te krijgen, uitstekende communicatie van hun kant, de eerste keer goed gerepareerd. Een echte aanrader als je net als ik met een dode etec emm zit!
Tom Teller
Tom Teller
17:14 16 Feb 23
De reparaties zijn van topklasse en de garantie is uitstekend. Ik heb twee EMM's laten repareren voor mijn 2000 225 pk Ficht, eentje heb ik gehouden en gebruikt voor mijn eigen motor. Hij werkt beter dan nieuw. De andere verkocht ik aan een derde partij en het personeel hielp bij het oplossen van het herprogrammeren van de EMM voor de koper, zodat deze overeenkwam met de motor waarvoor hij de EMM had gekocht, boven en buiten de vereiste service!
Graeme Lewins
Graeme Lewins
13:47 19 jan 23
Ik vond Hardware Care online omdat er hier in het Verenigd Koninkrijk niemand is die zoiets aanbiedt. Ze regelden een koerier en de inklaring en het hele proces was super eenvoudig. Het duurde iets langer dan verwacht, maar dat kon ook komen door de tijd van het jaar (Kerstmis). Nadat de reparatie was voltooid, betaalde ik de rekening en was mijn EMM weer onderweg. Zorg ervoor dat je een kopie van je papierwerk bewaart, want de inklaringsafdeling van DHL was de details van mijn pakket kwijt, maar toen ik ze de originele documenten doorstuurde, was alles ingeklaard en weer in orde.De EMM de volgende dag ontvangen en aangesloten en het werkte perfect.Het enige dat Hardware Care mogelijk zou kunnen doen om hun service nog beter te maken, zou zijn om misschien een paar details over de gelopen uren enz. in een afdruk op te nemen. Dit zou een nuttige aanvulling zijn 👍.Zeer tevreden met Hardware Care en zou geen probleem hebben om hen aan te bevelen 110%* * * * * * *Wou gewoon even een snelle update doen omdat ik het gevoel heb dat het echt belangrijk is.De dag dat ik mijn feedback toevoegde, werd ik gemaild door Hardware Care. Ze vertelden me dat ze al plannen om te doen wat ik had voorgesteld, met betrekking tot de data-uitdraai, en dat als ze gesorteerd hun systeem in de tijd, kan ik geluk hebben en ze zouden nog steeds mijn gegevens. Nou, raad eens! Ik had geluk en ontving binnen een paar dagen een volledige diagnoseafdruk van de motor!!! AMAZING!! Dit heeft mijn (toch al briljante) Hardware Care-ervaring onovertroffen gemaakt.
Andy Billington
Andy Billington
11:52 19 nov 22
Mijn Evinrude 40HP had een doorgebrande zekering en ik kwam uit bij de EMM. Hun website had alle juiste opties, met één voor een doorgebrande zekering, wat bemoedigend was. Ik koos ervoor om hen de verzending te laten organiseren, omdat er veel problemen mee zijn (US product van UK naar NL voor reparatie), dus ze deden al het juiste papierwerk en haalden de koerier op. Ze zeggen een paar maanden en zo lang duurde het! Hun prijs was goed, maar de koerierskosten en BTW maakten het een stuk duurder. Ze reageerden op e-mails - mijn bank in het VK was erg achterdochtig over een NL betaling en wilde de eerste poging niet verwerken, dus we moesten opnieuw beginnen.
idar kollsete
idar kollsete
10:49 31 okt 22
Deze jongens leveren perfect werk, nooit problemen gehad na het repareren van 15-20 apparaten in de afgelopen 2-3 jaar.Beetje lange wachttijd voor reparatie, vanwege overbelasting met werk 🙈😅
Jacob Schwass
Jacob Schwass
20:37 14 aug 22
Ik heb gisteren mijn EMM teruggekregen. Ik heb hem geïnstalleerd en de motor draait weer in 10 minuten. Ik raad deze jongens aan om je Evinrude een tweede leven te geven. Bedankt Hardware Care; ik ben blij dat ik weer op het water kan varen.
Samuel Guillerme
Samuel Guillerme
08:25 25 feb 22
Hallo, bedankt voor de reparatie van mijn EMM. Alles werkt weer naar behoren. Hoogachtend Samuel
Wojciech Ziomek
Wojciech Ziomek
17:27 17 feb 22
alles cool, goed, exelent.......dank uit Polen
jesus barriguete
jesus barriguete
17:11 06 jan 22
Zeer professionele service en heel snel antwoord. Snelle levering. Geen klachten. Glenn mijn directe contactpersoon gaf de beste en professionele service.Volledig aanbevolen 👌
Ben Smith
Ben Smith
10:55 04 jan 22
Nadat een van de bekende Emm-reparatiebedrijven in de VS per ongeluk de verkeerde software op mijn emm had geïnstalleerd, stond Glenn van Hardware care klaar om te helpen. Zeer vriendelijke en efficiënte service. In tegenstelling tot de andere bedrijven die ik heb geprobeerd, beantwoordde Glenn altijd de telefoon en e-mails. Hartelijk dank aan Hardware care om mijn boot weer aan de praat te krijgen.
Nicki Strömbäck
Nicki Strömbäck
17:03 06 sep 21
Zeer goede service en alles werkte perfect!!!
Aaron Coleman
Aaron Coleman
21:45 08 Jun 21
Hardware care is de beste oplossing voor evinrude etec-motoren. Ik heb mijn emm naar ze opgestuurd omdat de hoofdzekering van 10 ampère in de motor doorbrandde. Ik kreeg hem op tijd terug en hij werkt weer naar behoren. Erg blij met mijn ervaring.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

We zijn ZEER blij met onze EMM-reconstructie.

Gewaardeerd 5,0 uit 5
14 augustus 2023

Jullie service was werkelijk uitzonderlijk - en dat is eigenlijk de samenvatting van onze hele ervaring. We wonen op een Amerikaanse legerbasis in het midden van de Stille Oceaan, dus het kan een hele uitdaging zijn om de logistiek van het verschepen van artikelen in/uit ons gebied te regelen. Hardware Care was erg behulpzaam bij het onze EMM verscheept en hielp ons gemakkelijk met de "vreemdheid" van onze verzendsituatie. Afgezien van alle logistieke problemen was de EMM bij thuiskomst goed verpakt en in uitstekende staat. Bij de installatie startte onze problematische motor zonder enige moeite, liep perfect stationair en had de fouten die we eerder hadden gezien, geëlimineerd. Het weekend daarop konden we er voor het eerst mee rijden onder belasting en hij presteerde perfect. We reden een stevige 27+ mijl voor onze tests bij variabele toerentallen en de motor was weer solide en betrouwbaar.

We waarderen alle steun die je ons hebt gegeven enorm. Nogmaals bedankt en voor wat het waard is, jullie hebben een paar mensen aan de andere kant van de wereld erg blij gemaakt met jullie uitstekende ondersteuning en technische vaardigheid.

Nogmaals bedankt en hartelijke groeten,

Peter & Marissa Bruin

90pk Evinrude

Gewaardeerd 5,0 uit 5
7 februari 2023

De hoofdzekering was doorgebrand. Sam was uitstekend - hij reageerde altijd snel op vragen. De EMM is gerepareerd en teruggestuurd en moet nu worden gemonteerd. Mijn beste tip is om Royal Mail te vermijden als je het vanuit het VK verstuurt (je moet betalen om het in NL vrij te geven) en hun aanbevolen koerier te gebruiken.

Ed Gregg

Batterij opladen

Gewaardeerd 4,0 uit 5
20 januari 2023

Zeer goede service. EMM laadde de batterij niet op. Na reparatie werkt alles weer als nieuw.

VidinA

Uitstekende service en ondersteuning

Gewaardeerd 5,0 uit 5
4 januari 2023

Ik heb problemen gehad met mijn EMM 150 Ficht 2000 en vind Hardware care op internet.

Ze hebben al je vragen op een uitstekende manier beantwoord (Sam en zijn team) tijdens het oplossen van mijn problemen.

Zeer snel antwoord en reactie

Hoe krijg ik codes eruit zonder software , doe verschillende testen etc . Het eindigde datt mogelijk was om het probleem op te lossen met een vervangende eenheid

Ik heb het apparaat nu ontvangen en de volgende stap is de montage op de motor (helaas kan ik het niet voor de lente testen), maar ik ben er 100% zeker van dat het zal werken.

Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen en speciale dank aan Sam en zijn team

Carl Angervall

Evinrude e-tec 115 emm reparatie

Gewaardeerd 5,0 uit 5
18 november 2022

Ik heb mijn emm naar hardware care gestuurd omdat de zekering ineens begon te springen. Ze reageerden snel op mijn mail en ik kreeg te horen dat mijn emm kapot was omdat er kortsluiting was in het injectorcircuit en dat ik waarschijnlijk zelfs twee slechte injectoren had en dat het niet makkelijk zou zijn om die te repareren. maar hij heeft het gerepareerd en ik kreeg het gisteren terug en het zag er erg goed uit met de nieuwe vulkanicing uit de doos. Ze hebben me zelfs geholpen met twee nieuwe injectoren en ze plug and play te krijgen met de emm en ze hadden ze snel, ook al waren ze nabesteld. Ik heb het nog niet geprobeerd en gelukkig moet ik wachten tot de lente omdat het winter is geworden. Maar ik denk dat het wel weer gaat werken. Ze hebben me waarschijnlijk veel geld bespaard en dat is geweldig, ze lijken er verstand van te hebben.

Morgan Engström

Emm is geweldig gerepareerd

Gewaardeerd 4,0 uit 5
11 oktober 2022

Na iets langer wachten dan ik had verwacht, werkt de EMM voor mijn Ficht 225 uit 2000 vlekkeloos en zijn al mijn oorspronkelijke gegevens bewaard gebleven. Ik heb het gevoel dat de kwaliteit van de reparatie aanzienlijk beter is dan wat er in de VS verkrijgbaar is. Ik had nog een emm voor een 200 Ficht die aan anderen zal worden verkocht. en een derde emm werd gekocht door de winkel die een deel van mijn verzendkosten compenseerde. Er was een klein probleem met één eenheid en het probleem werd meteen aangepakt en er werden onderdelen opgestuurd om het probleem op te lossen.

Tom Teller

Zeer tevreden klant

Gewaardeerd 5,0 uit 5
5 augustus 2022

Mijn EMM stierf in de bloei van het zalmvissen, dus ik was een ongeduldige en wanhopige klant met veel vragen. Glen heeft geweldig werk geleverd met de reparatie en het geduld met mij. Slechts 1 trip op het water maar de boot lijkt makkelijker te starten en beter te lopen. Achteraf gezien Het lijkt erop dat er waarschuwingssignalen waren dat de EMM-prestaties afnamen en nu weet ik hoe ik het apparaat beter kan beschermen tegen opnieuw falen.

Brian Polly

Emm reparatie

Gewaardeerd 5,0 uit 5
7 mei 2022

Ik heb mijn Emm van mijn evinrude ficht 225pk met Kerstmis gerepareerd. Ik heb de boot vandaag weer in het water en hij loopt beter dan ooit.

Top werk en een plezier om mee te werken.

Bedankt.

Liam Hurley

Vert gelukkig

Gewaardeerd 5,0 uit 5
1 mei 2022

Erg blij met mijn gerepareerde EMM.

De motor start en werkt nu goed.

Heel erg bedankt Glenn.

Salvatorina

ETEC 75 - zeer tevreden ervaring

Gewaardeerd 5,0 uit 5
16 april 2022

EMM gerepareerd met zeer snelle doorlooptijd - er waren geen kosten aan verbonden en de motor haperde ernstig voor de reparatie.

Glen hielp met de diagnose - de reparatie werkte perfect - de motor is weer als nieuw...

Hartelijk dank

Zal Paksy

90 e -tec: Frankrijk

Gewaardeerd 5,0 uit 5
22 februari 2022

Hallo ,

Ik wil jullie bedanken voor jullie professionaliteit en snelheid.

Mijn EMM werkt weer.

Ondanks de taalbarrière ging alles goed.

Hoogachtend Samuel

Samuel

Evinrude E-Tec emm reparatie

Gewaardeerd 5,0 uit 5
9 november 2021

Na het zoeken naar iemand in de Verenigde Staten die een Emm-reparatie aan mijn E-Tec kon doen en die ik niet kon vinden, nam ik contact op met Glenn van Hardware Care en hij was erg behulpzaam. Hij hielp me met het oplossen van een paar problemen om er zeker van te zijn dat de Emm slecht was voordat hij werd opgestuurd. in. Hij zorgde ook voor alle vervoerders. Het was een fluitje van een cent om mee te werken en hij was snel terug. Ik raad deze jongens ten zeerste aan, ze leveren geweldig werk

Kevin

Als je probleem de EMM is, twijfel er dan niet aan, bel deze man!

Gewaardeerd 5,0 uit 5
1 november 2021

Mijn motor was al 3 jaar dood en ik had alle hoop verloren totdat ik deze ongelooflijke website vond. Dankzij Glenn en zijn opmerkelijke service heb ik nu een perfect werkende motor met een perfecte nieuwe EMM. Geweldige service, ondersteuning en efficiëntie. Bedankt en geweldig gedaan!

Joaquin

E Tec 150H.O. oplaadprobleem verholpen

Gewaardeerd 5,0 uit 5
28 oktober 2021

De emm van een vriend had problemen met het opladen van de accu's en een nieuwe kostte 2000 euro. Ik ben een dealer van evinrude en als het de mijne was, zou ik ook geen nieuwe kopen. Dus besloten we de motor te laten repareren. Binnen anderhalve week was de man klaar en terugreist naar mij. Dus we hebben hem geïnstalleerd en het opladen gaat prima. Ik zal de volgende emm zeker naar deze jongens sturen.

Nick Sylivanis

emm-storing door slechte alternator - 90 etec 2008

Gewaardeerd 5,0 uit 5
23 september 2021

Uitstekende service. De gerepareerde EMM werkt perfect. Uitstekende communicatie met Glenn. Goed werk!!!!

Dimitris

Uitstekende service

Gewaardeerd 5,0 uit 5
12 augustus 2021

Ik was op een verlies, kwam hardware zorg voor mijn emm , goed ik ben zo onder de indruk van Glenn en de rest van zijn collega's, mijn emm had meerdere problemen en ik ben zo onder de indruk hoe gemakkelijk de verzending en etc was, alles werd gedaan voor mij, opnieuw uitstekende service en uitstekende prijs, zou aanraden aan iedereen als het terugkomt werkt en de communicatie was geweldig, nogmaals bedankt voor een zeer goede service

Gerard Oconnell

Als een klok!

Gewaardeerd 5,0 uit 5
6 augustus 2021

Evinrude Etec 50 PK 2007

Na het vorige vaarseizoen is mijn motor volledig uitgevallen. Ik kreeg hem ongerepareerd terug van een werkplaats nadat ze één injector hadden vervangen. "Je EMM is dood en een nieuwe kost je ongeveer 2000 euro", vertelden ze me. Na wat nadenken kwam ik op de homepage van Hardware Care terecht. Het klonk allemaal te mooi om waar te zijn, de EMM laten repareren voor 380 EURO (+ BTW)! Na een zeer geruststellend gesprek heb ik de EMM gedemonteerd en opgestuurd naar Nederland. (De procedure goed uitgelegd.) Twee en een halve week later had ik hem terug, heel voorzichtig gerepareerd, en heb ik hem er weer in gezet. Ik had een andere werkplaats die toezicht hield op de motor en het vervangen van de elektrische kabel van de accu. Ik heb de boot in juni op het water gezet en sindsdien werkt hij als een zonnetje. Ik beveel de EMM-reparaties en klantenservice van Hardeware Care van harte aan.

Knut

Kruik, Noorwegen

Knut D. Asplund

150 pk etec

Gewaardeerd 5,0 uit 5
28 juli 2021

het was beter dan verwacht, de EMM was gerepareerd en zag er fabrieks uit. maar de klantenservice was super. dit was goed spul!

Jonny van Europees Hawaï

Emm reparatie 75pk evinrude

Gewaardeerd 5,0 uit 5
10 juli 2021

Super snel gerepareerd, goed werk geleverd en altijd vriendelijk behandeld!

Stefano van Leeuwen

Upgrade 75 pk etec

Gewaardeerd 5,0 uit 5
8 juli 2021

Nadat mijn EMM 2 jaar geleden prima was gerepareerd wilde ik graag iets meer PK.

Uiteraard kon dit geregeld worden.

Met opsturen / chippen en terugsturen was ik 14 dagen kwijt .maar alles naar volle tevredenheid.

Prima service en een prettig contact.

Zaak om zeker vaker terug te komen.

Jeroen Bosch
Schrijf een review
kruiscirkel
nl_NLNederlands