[wpml_language_selector_widget]
No cure no pay
Jarenlange ervaring
24 Maanden garantie
>5 jaar ervaring met reparatie van Evinrude EMM
No cure no pay
24 maanden garantie
Service Wereldwijd
Reparatie EMM Evinrude E-TEC > 100PK
€596 ex btw

E-TEC EMM Reparatie

Inleiding

Maak je geen zorgen als je een defecte E-TEC EMM hebt, want een nieuwe EMM kan erg duur zijn. (zie hier) Hardwarecare kan de meeste problemen voor een redelijke prijs repareren. Veelvoorkomende problemen zoals doorgebrande zekeringen, accu's die niet opladen, geen uitgang van de dynamo of de EMM die niet aangaat (geen LED lampjes) kunnen vaak worden verholpen door reparatie. We helpen je te bepalen of je je EMM naar ons moet opsturen of niet, en als hij eenmaal gerepareerd is, hoeft hij niet opnieuw geprogrammeerd te worden. Bij terugkomst is hij klaar om opnieuw geïnstalleerd te worden.

Onnodige verzending voorkomen

Om onnodige kosten te vermijden, raden we aan om je EMM te laten lezen voordat je hem naar ons opstuurt. Als je de benodigde kabels en software niet hebt, hebben we deze beschikbaar in onze productlijst. Als je EMM niet defect is of alleen getest moet worden, brengen we €125,- ex. BTW in rekening.

Hoe het werkt

Ga naar hardwarecare.nl en klik op Submit EMM. Nadat je het formulier hebt ingevuld, sturen we je verzendinstructies naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Zodra we je EMM hebben gerepareerd, kun je veilig betalen met elke grote creditcardmaatschappij, PayPal, Ideal of bankoverschrijving.

Prijs en garantie

We rekenen vaste tarieven voor elke reparatie, E-TEC motoren van 40-90 pk zijn €532,- ex. BTW en motoren van 115-300 pk zijn €596,- ex. BTW, we bieden een 2 jaar garantie op onze reparaties,

Uw EMM afstemmen

Sommige motoren kunnen meer pk's hebben, maar de EMM laat dit simpelweg niet toe. Wij bieden onze klanten €50,- korting op EMM tuning, voor meer informatie neem een kijkje. hier

Let op voor hardwareonderhoud

Vervang een zekering nooit door een zekering met een hogere waarde. Dit kan elektronische onderdelen vernielen en de EMM waardeloos maken. Sommige dealers raden aan om de waarde van de zekering te verhogen, maar doe dit niet!

kruiscirkel
nl_NLNederlands