[wpml_language_selector_widget]
No cure no pay
Jarenlange ervaring
24 Maanden garantie
>5 jaar ervaring met reparatie van Evinrude EMM
No cure no pay
24 maanden garantie
Service Wereldwijd
Reparatie EMM Evinrude E-TEC > 100PK
€596 ex btw

EMM Reparatie Info

Inleiding

Maak je geen zorgen als je een defecte Evinrude EMM hebt! Hoewel een nieuwe duur kan zijn (zie hier), kunnen de meeste problemen tegen een redelijke prijs worden gerepareerd. Veelvoorkomende problemen zoals doorgebrande zekeringen, accu's die niet opladen, geen vermogen van de dynamo of de EMM die niet aangaat (geen LED-lampjes) kunnen vaak worden verholpen door reparatie. We helpen je te bepalen of je je EMM naar ons moet opsturen of niet, en als hij eenmaal gerepareerd is, hoeft hij niet opnieuw geprogrammeerd te worden. Bij terugkomst is hij klaar om opnieuw geïnstalleerd te worden.

Onnodige verzending voorkomen

Om onnodige kosten te vermijden, raden we aan om je EMM te laten lezen voordat je hem naar ons opstuurt. Als je de benodigde kabels en software niet hebt, hebben we deze beschikbaar in onze productlijst. Als je EMM niet defect is of alleen getest moet worden, brengen we €125,- ex. BTW in rekening.

Hoe het werkt

Ga naar hardwarecare.nl en klik op Submit EMM. Nadat je het formulier hebt ingevuld, sturen we je verzendinstructies naar het e-mailadres dat je hebt opgegeven. Zodra we je EMM hebben gerepareerd, kun je op onze website betalen met iDeal, Paypal of per bank.

Prijs en garantie

Wij rekenen een vast tarief voor EMM reparaties: €532,- ex. BTW voor E-TEC motoren van 40-90 PK, €596,- ex. BTW voor E-TEC motoren van 115-300 PK, en €596,- ex. BTW voor Ficht motoren van 75-250 PK (alleen voor de volgende Ficht EMM PN/s: 586518, 586484, 586724, 586726). Dit omvat het herstel van de behuizing met speciale gevulkaniseerde siliconen. Na reparatie van je EMM voeren we een volledige controle uit op een simulatieopstelling die een Evinrude e-tec nabootst. Er zijn geen extra kosten voor deze controle en we bieden een garantie van 24 maanden na betaling van de factuur. Als je reparatie is voltooid, verzenden we je EMM veilig met DHL Express.

Update 1 mei: We willen onze niet-EU-klanten informeren dat er extra kosten in rekening worden gebracht voor administratiekosten in verband met de import en export van uw EMM. Deze kosten, in totaal 2x €14,50, worden opgelegd door DHL Express en zijn, net als verzendkosten, geen winst voor Hardware Care.

Let op voor hardwareonderhoud

Vervang een zekering nooit door een zekering met een hogere waarde. Dit kan elektronische onderdelen vernielen en de EMM waardeloos maken. Sommige dealers raden aan om de waarde van de zekering te verhogen, maar doe dit niet!

kruiscirkel
nl_NLNederlands